Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Team Ninja: «Σημαντική χρονιά το 2021, έρχονται πολλές ανακοινώσεις»

*
Η Team Ninja φαίνεται πως θα μας προσφέρει αρκετές ανακοινώσεις για το 2021, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο producer και game director Fumihiko Yasuda. Ο επικεφαλής της ομάδας σημείωσε πως αυτή τη στιγμή το studio εργάζεται σε διάφορα projects και πως μέσα στη χρονιά που διανύουμε θα κάνει αρκετές ανακοινώσεις. Προς το παρόν δεν γνωρίζει κανείς αν μιλάμε μόνο για νέα IPs ή και sequels για τίτλους που έχει εργαστεί η ομάδα στο πρόσφατο παρελθόν, όπως τα Nioh 2, Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, Fire Emblem Warriors και Hyrule Warriors. Προς το παρόν, περιμένουμε άμεσα νέα για την κυκλοφορία του Nioh 2 για το PC, καθώς και το σχετικό PS5 remaster και τη συλλογή των δύο τίτλων του franchise για τη νέα κονσόλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*