Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tease για νέο Singularity από την Raven Software

Τα 25 της χρόνια κλείνει φέτος η Raven Software και φαίνεται πως θα γιορτάσουμε και εμείς μαζί της με κάποιο τρόπο. Με αφορμή τα γενέθλιά της, η εταιρία αναφέρει μέσω Twitter πως «πάμε ξανά πίσω», με την εικόνα του Singularity του 2010 να στολίζει το tweet. Τα “#Katorga12” και “#RVN25” που ακολουθούν την ατάκα μάλλον αναφέρονται στο ρωσικό νησί που λαμβάνει χώρα ο τίτλος, αλλά και στα 25 χρόνια που γιορτάζει η Raven. Το αν τελικά μιλάμε για νέο τίτλο ή κάποιο remaster μένει να το δούμε, αν και η δεύτερη επιλογή μοιάζει πιο πιθανή. Μένει να δούμε πότε η Activision θα σπάσει τη σιωπή της.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Deathracer2009
    • Θα ειναι μεγαλη εκπληξη εαν τελικα ειναι καποιο sequel. Το παιχνιδι οπως λεει και ο general απο πανω ειναι τρομερα αδικημενο και αξιζει καποιος να το δοκιμασει αφου το βρισκετε τωρα σε τιμη χωμα. Θυμιζει πολυ το Bioshock αλλα δεν ειναι καθολου κακο αυτο. Διαβασα στην wikipedia οτι ειχε πολλα προβληματα η αναπυξη του παιχνιδιου και οτι η Activi$ion ηταν κοντα να ακυρωσει την αναπτυξη του.

      Κραταω μικρο καλαθι βεβαια μηπως ειναι κανα remaster ΑΛΛΑ απο τη στιγμη που μιλαμε για εναν αδικημενο τιτλο θεωρω πως δεν θα αποτελεσει καποιο προβλημα εαν ανακοινωθει το remaster. Ειδικα την περιοδο αυτη που υπαρχει ανομβρια σε τιτλους νομιζω ειναι μια ευκαιρια για ορισμενους να δοκιμασουν το παιχνιδι της Raven.

    • Scott_Pilgrim
    • Ελπίζω σε sequel αλλά και remaster για δύο λόγους. Αρχικά επειδή δεν το έχω παίξει και επειδή άτομα που το έχουν παίξει, μου έχουν πει τα καλύτερα.

*