Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tease για τον επόμενο τίτλο του Fumito Ueda

*
Ο director του The Last Guardian Fumito Ueda επέλεξε να κάνει ποδαρικό για το 2018 teasάρωντας τον επόμενο τίτλο της genDesign μέσω ενός concept art. Για όσους παρακολουθούν τις αναρτήσεις του δεν είναι κάτι που κάνει για πρώτη φορά, καθώς κάτι παρόμοιο είχε πράξει αρκετό καιρό πριν την επίσημη ανακοίνωση του The Last Guardian. Όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, μια ακτίνα φωτός λούζει μια γυναικεία φιγούρα και πολύ κοντά της, διακρίνεται μέρος από το τεράστιο χέρι ενός τέρατος. Από εκεί και πέρα, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε για τον τίτλο. Για παράδειγμα, με βάση τη λογική θα είναι μια ακόμα αποκλειστικότητα του PlayStation 4, όμως υπάρχει και ο παράγων πραγματικότητα που λέει ότι ο Ueda δεν είναι πλέον υπάλληλος της Sony. Τέλος υπάρχει και ο Shuhei Yoshida που έχει επανειλημμένα εκφράσει την επιθυμία του να δουλέψει ξανά με τον Ueda και μάλιστα προτίθεται να του προσφέρει όλα όσα χρειάζεται για να δημιουργήσει αυτά που έχει στο μυαλό του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • DrManolo
    • Πιστεύω ότι η επανέκδοση του shadow of the colossus δεν είναι τυχαία. Ίσως θέλει να το συνδέσει με τον επόμενο τίτλο.

*