Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer για το SUCCUBUS, το spin-off του Agony

Η Madmind Studio ανακοίνωσε οτι έχει ήδη ξεκινήσει η closed alpha του SUCCUBUS. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, εκατοντάδες παίκτες που δήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετέχουν στις δοκιμές, έχουν αρχίσει να στέλνουν πληροφορίες σχετικά με το σύστημα μάχης, την εξερεύνηση και τα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει.

Επιπλέον, η Madmind Studio δημοσίευσε ένα νεο teaser trailer, που επικεντρώνεται σε έναν νέο τύπο εχθρού. Πρόκειται για ένα δαίμονα που αποτελούσε μεγάλη απειλή για τους παίκτες του Agony και τώρα επιστρέφει με ανανεωμένη εμφάνιση και νέες ικανότητες. Σας θυμίζουμε οτι το SUCCUBUS είναι spin-off του Agony και ο βασικός του χαρακτήρας είναι ένα Succubus που ονομάζεται Vydija. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*