Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer για το The Legend of Bum-bo

*
Δημοσιεύτηκε το teaser trailer του The Legend of Bum-bo, ένα turn-based puzzle RPG που αποτελεί spin-off του The Binding of Isaac. Τα puzzles του παιχνιδιού θα είναι randomly generated, με τον Bum-bo να καλείται να αντιμετωπίσει διαφορετικούς εχθρούς, bosses, παγίδες και γρίφους κάθε φορά που μπαίνει σε νέο dungeon. Κάθε dungeon είναι μοναδικό και η ολοκλήρωση του ξεκλειδώνει αντικείμενα και playable χαρακτήρες, ενώ ο Bum-bo κερδίζει διαφορετικών τύπων mana με κάθε αμυντικές ή επιθετικές κινήσεις, τα οποία του δίνουν την δύναμη να εκτελέσει επικά ξόρκια. Το παιχνίδι αναμένεται σε συσκευές iOS και PC μέσω Steam μέσα στο έτος, ενώ υπάρχει η πιθανότητα κυκλοφορίας του στο Nintendo Switch μέσα στο 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*