Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser από την BioWare για remaster της τριλογίας Mass Effect

*
Με ένα tweet της, η εταιρεία που έφερε στο προσκήνιο την τριλογία παιχνιδιών Mass Effect, καθώς και του spin-off Mass Effect: Andromeda, έβαλε αρκετούς σε σκέψεις πως η BioWare ετοιμάζει την έκδοση remaster της πολυαγαπημένης τριλογίας με τον Shepard.

To κλιπ που δημοσίευσε η εταιρεία διάρκειας 1:38, δείχνει την εισαγωγή από το πρώτο παιχνίδι, τονίζοντας το σημείο “the incredible technlogy that enabled travel to the furthest stars”. Έπειτα το βίντεο δείχνει το title image και στην συνέχεια το cover art του παιχνιδιού. Αλλά εχει και συνέχεια.


Το tweet έχει ένα παράξενο hashtag #MassRelays, μια φράση που δεν έχουμε ξαναδεί να χρησιμοποιείται από την BioWare. Είναι πιθανό το Mass Relays να είναι το όνομα της remastered τριλογίας ή απλά ένα hint της κυκλοφορίας της στο μέλλον.

Αν πρόκειται όντως για τριλογία ή για κάποιο άλλο project της BioWare, ας περιμένουμε λίγο να ακούσουμε τι έχει να μας πεί η ίδια.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Εμενα αυτοι οι σουσουροι μου ενισχυουν τη δυσπιστια για το backwards compatibility του PS5. Remasters και backwards compatibility δεν πανε παρεα. Αν δεν ακουσω επισημη ανακοινωση για full backwards compatibility του PS5 δεν πιστευω τιποτα.

*