Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser για την τέταρτη γενιά του Pokémon Go

*
Το Pokémon Go γιορτάζει τα δύο χρόνια του κυκλοφορώντας το πρώτο teaser των Pokémon τέταρτης γενιάς που καταφθάνουν σύντομα στο ρόστερ του παιχνιδιού. Το εν λόγω teaser έχει την μορφή εικόνας – artwork με Pokémon (συμπεριλαμβανομένου του μυθικού Celebi) και εκπαιδευτές σε γιορτινή διάθεση, ενώ μεταξύ τους διακρίνονται τα αρχικά πλάσματα της τέταρτης γενιάς Turtwig, Chimchar και Piplup. Εκτός αυτών εντοπίζουμε και τον Professor Willow, αλλά και μερικά Pokémon της Alola τα οποία έρχονται κι αυτά στο Pokémon Go κατά την διάρκεια του καλοκαιριού που διανύουμε. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Niantic κάνει tease για την τέταρτη γενιά Pokémon και θα ήταν ασφαλές να υποθέσουμε πως θα διατεθούν για το κοινό του Pokémon Go το φθινόπωρο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*