Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser για το courier delivery sim Transmission

*
Την εμφάνιση του έκανε ένα teaser βίντεο για το Transmission, ένα διαφορετικό indie game που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020 για PC και θα αποπνέει αύρα από 80s. Παιχνίδι που θα προσελκύσει λάτρεις του synthwave και των πιο laid-back gaming sessions, το Transmission δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα courier delivery sim, open-world, με old-school αισθητική που εκτυλίσσεται σε μια βροχερή καλοκαιρινή νύχτα στη δεκαετία του 1980. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, οι παίκτες θα πρέπει να βασιστούν σε old-fashioned χάρτη για να βρουν τη διεύθυνση που πρέπει να παραδώσουν το εκάστοτε πακέτο, αλλά και να το κάνουν γρήγορα ώστε να κερδίσουν περισσότερα χρήματα, με τα οποία θα μπορούν να αγοράζουν νέα γκαράζ και οχήματα. Το Transmission βρίσκεται υπό ανάπτυξη από τη Βρετανική Sea Green Games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*