Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tencent και The Pokémon Company ετοιμάζουν περισσότερα Pokémon games για το μέλλον

*
Η κινεζική Tencent και η The Pokémon Company ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία που θα τους επιτρέψει να φέρουν περισσότερα Pokémon games στην αγορά τα επόμενα χρόνια. Προς το παρόν δεν έγινε κάποια πιο αναλυτική ανακοίνωση για το θέμα, ωστόσο με την Tencent να είναι πανίσχυρη στις αγορές του PC και των κινητών στην Κίνα, οι επόμενες κυκλοφορίες που ετοιμάζονται, μάλλον στοχεύουν σε αυτές τις δύο πλατφόρμες.

Η Tencent συνεργάστηκε προσφάτως με την Nintendo για να τοποθετήσει το Nintendo Switch στην κινεζική αγορά, ενώ τον Απρίλιο κυκλοφόρησε το Let’s Hunt Monsters, έναν κλώνο του Pokémon Go. H κινεζική εταιρεία είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη και σε αυτό οφείλεται και η τεράστια αποδοχή του κοινού για το MOBA Honor of Kings (γνωστό και ως Arena of Valor στις ΗΠΑ), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κατέχει τα δικαιώματα του League of Legends στην αγορά, το 40% της Epic Games και απέκτησαν πρόσφατα τα δικαιώματα κυκλοφορίας του PUBG στην κινεζική αγορά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*