Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

TennoCon 2020: Η Digital Extremes κάνει tease την επόμενη προσθήκη στο Warframe

Το ψηφιακό πλέον TennoCon 2020 μας περιμένει στις 2 Αυγούστου 00:00 ώρα Ελλάδας και η Digital Extremes μάς κάνει το πρώτο tease σε μια από τις επερχόμενες ανακοινώσεις για το Warframe. Το Heart of Deimos πρόκειται για μια από τις μεγάλες ανακοινώσεις του Warframe και φέρνει στο προσκήνιο τους infested να εισβάλουν σε μια άγνωστη μέχρι τώρα περιοχή των Orokin. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, η Digital Extremes θα δώσει περισσότερες πληροφορίες για το νέο update που πιθανώς να περιλαμβάνουν ένα νέο warframe, όπλα καθώς και ένα νέο mode.

Φυσικά για τους fans του παιχνιδιού, η Digital Extremes επιφυλάσσει εκπλήξεις καθώς όσοι παρακολουθήσουν το event για πάνω από μισή ώρα θα αποκτήσουν εντελώς δωρεάν τον Hydroid Prime και το αποκλειστικό hand cannon, Athodai. Για να είστε σε θέση να αποκτήσετε τα παραπάνω αντικείμενα θα πρέπει να έχετε συνδέσει το λογαριασμό σας του Warframe με το λογαριασμό του Twitch σας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*