Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tetris 99 και Super Kirby Clash συναντιούνται στο Maximus Cup

*
Το Maximus Cup είναι ένα cross-over event, ανάμεσα στο Tetris 99 και το Super Kirby Clash. Οι περισσότεροι προφανώς θυμόσαστε πρόσφατα παρόμοια events στο Tetris 99, με τα Splatoon 2 και Fire Emblem: Three Houses. Αυτή τη φορά οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το limited-time Super Kirby Clash theme, κερδίζοντας 100 event points.

Τα δώρα όμως δεν σταματάνε μόνο εδώ, μιας και όσοι πιάσουν τον παραπάνω στόχο θα ανταμοιφθούν επιπλέον με 99 Gem Apples στο Super Kirby Clash. Αυτό έχει ιδαίτερη αξία μιας και τα Gem Apples μπορούν να αποκτηθούν έναντι πραγματικών χρημάτων. Το Super Kirby Clash themed Maximus Cup θα ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 24 του ίδιου μήνα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*