Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Alchemist Code: Ξεκίνησαν οι προεγγραφές

*
Η Gumi Inc άνοιξε τις προεγγραφές για το επερχόμενο SRPG The Alchemist Code, το οποίο θα κυκλοφορήσει για iOS και Android. Όσοι συμμετάσχουν στo πρώιμο αυτό στάδιο του παιχνιδιού θα εξασφαλίσουν ένα έξτρα μπόνους στα daily logins και missions, τα οποία παρέχουν στον παίκτη τα “Play Tickets” που με την σειρά τους εξαργυρώνονται σε pre-registration summons, απαραίτητα για την εκπλήρωση συγκεκριμένων campaign milestones. Άλλες απολαβές των παικτών είναι κάποια in-game αντικείμενα όπως τα Apples of Accomplishment, Skip Tickets, Gems, Mianne και Equipment Summon Tickets. Το The Alchemist Tale πραγματεύεται την ολέθρια επίδραση της Αλχημείας στον κόσμο και την επανεμφάνιση της, 20 χρόνια μετά από την καταστολή της από την Συμμαχία των Εφτά Βασιλείων. Ακολουθεί trailer το οποίο μας συστήνει κάποιους σημαντικούς χαρακτήρες από το πρώτο Chapter.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*