Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Amazing Eternals: Νέος τίτλος από τους δημιουργούς του Warframe

*
Η Digital Extremes είχε ανακοινώσει το Μάιο του τρέχοντος έτους το επόμενό της project τ' οποίο είχε την κωδική ονομασία Keystone. Μόλις σήμερα επιβεβαιώσανε τον επίσημο τίτλο του παιχνιδιού και δεν διστάσανε να το συνοδεύσουν με το απαραίτητο gameplay trailer. Το Amazing Eternals είναι ένα ανταγωνιστικό free-to-play FPS, εμπλουτισμένο με στοιχεία από collectible card games και φέρει ένα ιδιαίτερο '70s retro-pulp στιλ. Αρκετοί το παρομοιάζουν ήδη με το Overwatch, λόγω της παρουσίας ρόστερ χαρακτήρων με διευρυμένο φάσμα ικανοτήτων και της κάμερας πρώτου προσώπου. Οι όποιες ομοιότητες όμως σταματούν εδώ αφού οι κάρτες που συλλέγει ο παίκτης μπορούν να χρησιμοποιηθούν έτσι ώστε να ενεργοποιήσουν ένα skill, ένα special όπλο, ακόμα και buffs που δίνουν το τακτικό πλεονέκτημα στην μάχη.



Όποιος θέλει να έχει σίγουρη συμμετοχή στην επερχόμενη closed beta η οποία ξεκινάει στις 29 Αυγούστου, θα πρέπει να καταβάλει ένα χρηματικό ποσό μέσω του αντίστοιχου Founders Program, ειδάλλως θα περιοριστεί στην ενδεχόμενη τυχαία επιλογή από την Digital Extremes.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*