Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Duke: To χειριστήριο του αρχικού Xbox επιστρέφει

*
Οι θιασώτες  του αρχικού Xbox θα θυμούνται το The Duke, ένα αρκετά σύγχρονο controller για την εποχή του, που όμως ήταν αρκετά μεγάλο στο χέρι, ενώ ετοιμάζεται να κάνει και πάλι την εμφάνισή του. Ο Seamus Blackley, ένας από τους σχεδιαστές του αρχικού Xbox, αποφάσισε να αναδημιουργήσει το συγκεκριμένο χειριστήριο για Xbox One και Windows 10, που σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία περιφερειακών Hyperkin πραγματοποίησε το σκοπό του. Επίσης, ο Blackley αναφέρει ότι το τελικό πρωτότυπο έχει πιστοποιηθεί από τη Microsoft και απλά απομένουν οι τελικές πινελιές. Μεταξύ των βελτιώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί είναι και μια άκρως εντυπωσιακή display screen στο κέντρο του χειριστηρίου με την εισαγωγική οθόνη του αρχικού Xbox. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε πως θα μοιάζει -σχεδόν- η τελική έκδοση του χειριστηρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*