Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2018: Αγώνας για επιβίωση στο Ancestors: The Humankind Odyssey

Κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2018, Private Division και Panache Digital Games ανακοίνωσαν το Ancestors: The Humankind Odyssey. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, για PlayStation 4, Xbox One και PC. Πρόκειται για ένα third-person open world survival, όπου σκοπός των παικτών είναι η εξερεύνηση, η επέκταση και η εξέλιξη της φυλής τους στην επόμενη γενιά. Η περιπέτεια ξεκινάει πριν 10 εκατομμύρια χρόνια, στην αυγή της εμφάνισης του ανθρώπινου γένους. Το μονοπάτι της εξέλιξης είναι μια απόφαση που επαφίεται αποκλειστικά στην κρίση των παικτών. Όπως και στην πραγματικότητα, θα πρέπει καθημερινά να φροντίζετε να τρώτε, να πινετε και να κοιμάστε, προκειμένου να έχετε δυνάμεις για την επόμενη ημέρα. Το περιβάλλον είναι γεμάτο άγρια θηρία. Οι καιρικές συνθήκες δεν αστειεύονται. Θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να δώσετε αγώνα για την επιβίωση. Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*