Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2019: New World, νέο MMO από την Amazon (trailer)

Τι λέγεται New World, ανακοινώθηκε στα The Game Awards 2019, βασίζεται σε φανταστικό κόσμο αλλά και στα του 17ου αιώνα και έρχεται σε PC τον ερχόμενο Μάιο; Το νέο MMO που ανακοίνωσε η Amazon κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσας εκδήλωσης. Αλλά δεν αρκεί η πληροφορία μόνο. Αναπτύσσεται εδώ και τρία χρόνια περίπου, δεν έχει classes, έχει όμως crafting, τη δυνατότητα για συνεργασία ή και για solo, μάχες με έως και 100 παίκτες, μεταφυσικά στοιχεία και… αποικισμό. Βάσει κεντρικής ιδές οι παίκτες μάχονται για να καταφέρουν να σφετεριστούν ένα απροσδιόριστο νησί στη μέση του Ατλαντικού. Και με την αισθητική να υπονοεί ότι Ευρωπαίοι την κάνουν τη «δουλειά» άρχισαν τα όργανα για εξωραϊσμό της αποικιοκρατίας και λοιπά.

Αναστεναγμός.


Αναμένεται closed beta τον Απρίλιο πάντως. Και κρίνοντας από τις πρώτες πιο «πολιτικές» αντιδράσεις, έχει δράμα το πρόγραμμα μέχρι τότε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*