Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2019: Ο Norman Reedus στο panel των παρουσιαστών

*
Λίγες ώρες έχουν απομείνει μέχρι την έναρξη των The Game Awards 2019. Σύμφωνα με τη νεότερη ανακοίνωση των διοργανωτών, ο Norman Reedus, πρωταγωνιστής του Death Stranding της Kojima Productions θα είναι όχι μόνο υποψήφιος για βραβείο, αλλά και ένας από τους παρουσιαστές του show, μαζί με τους Reggie Fils-Aime, Ikumi Nakamura, Jonathan Nolan (συνδημιουργός του Westworld) και Stephen Curry.

Εκτός από τα βραβεία, τα The Game Awards θα επενδυθούν μουσικά από τις ζωντανές εμφανίσεις των Green Day και CHVRCHES. Όσο για ανακοινώσεις, η Riot Forge που ιδρύθηκε πρόσφατα από τη Riot Games θα αποκαλύψει ένα νέο παιχνίδι, το ίδιο θα κάνει και η WolfEye Studios, που έχει δημιουργηθεί από βετεράνους developers της Arkane. Η σημαντικότερη παρουσία της βραδιάς θα είναι λογικά το Ghost of Tsushima, για το οποίο θα παρουσιαστεί ένα νέο trailer και όπως έχει επιβεβαιωθεί, αυτή τη φορά θα δούμε και πλάνα από το gameplay.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*