Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2020: Αποκαλύφθηκε το ARK II (trailer)

Κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2020 αποκαλύφθηκε το ARK II, η συνέχεια της κληρονομιάς του Ark: Survival Evolved. Το trailer του τίτλου, όμως, επιφύλασσε μία τελείως απροσδόκητη εξέλιξη καθώς πρωταγωνιστής του τίτλου δεν είναι άλλος από τον διάσημο ηθοποιό ταινιών δράσης Vin Diesel, στο ρόλο του Santiago.Το trailer του παιχνιδιού έγινε rendered με τη χρήση in-game μηχανής και προσέφερε ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε και το Ark: The Animated Series, το οποίο εξερευνάει την ιστορία της Helena. Το trailer της σειράς προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου.


Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το trailer του παιχνιδιού, ενώ περιμένουμε να δούμε τα σχόλια σας σχετικά με την πρωταγωνιστική εμφάνιση του Vin Diesel.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*