Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2020: Πρώτα πλάνα από το Crimson Desert (trailer)

Κατά τη διάρκεια των The Game Awards αποκαλύφθηκαν τα πρώτα πλάνα του Crimson Desert, του επόμενο πονήματος της Pearl Abyss, δημιουργού του δημοφιλούς MMORPG Black Desert Online.

Σύμφωνα με τον lead producer του Crimson Desert, Jason Lung, το παιχνίδι γεννήθηκε λόγω της επιθυμίας να ειπωθεί η ιστορία του παρελθόντος του Black Desert. Η ομάδα ανάπτυξης, με μικρές εξαιρέσεις, έχει δημιουργήσει έναν εντελώς νέο κόσμο, με νέους χαρακτήρες και θρησκείες, ακριβώς με τον τρόπο που ταιριάζει ούτως ώστε να ειπωθεί μια επική ιστορία. Αυτό είναι φανερό και από τον υπότιτλο που συνοδεύει το παιχνίδι, "A Saga Written in Blood", που συμπυκνώνει με τον καλύτερο τρόπο τα επικά γεγονότα που θα δοκιμάσουν τους ήρωες. Μία ιστορία επιβίωσης και περιπέτειας μίας συντροφιάς μισθοφόρων στην αχανή ήπειρο της Pywel.


Ο τίτλος αναπτύσσεται για κονσόλες και PC, δίχως να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το εντυπωσιακό gameplay trailer, ενώ περιμένουμε να μάθουμε πως σας φάνηκε το νέο project της Pearl Abyss.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*