Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2021: Ανακοινώθηκε το Star Trek: Resurgence (trailer)

Κατά την διάρκεια των The Game Awards 2021, η Dramatic Labs - η νέα ομάδα ανάπτυξης από τον πρώην πρόεδρο της Telltale Games Kevin Bruner - ανακοίνωσε το narrative adventure Star Trek: Resurgence. Το trailer που προβλήθηκε κατά την διάρκεια του event παρουσίασε νέους χαρακτήρες καθώς και τον πασίγνωστο Spock. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox one και PC (Epic Games Store) την άνοιξη του 2022.

Η ιστορία του Star Trek: Resurgence εξελίσσεται μετά τα γεγονότα του Star Trek: The Next Generation. Οι πρωταγωνιστές είναι δύο, η First Officer Jara Rydek και ο Engineering Crewperson Carter Diaz, οι οποίο θα αποκαλύψουν ένα μυστικό που περιλαμβάνει δύο εξωγήινους πολιτισμούς.

Δείτε παρακάτω το reveal trailer του Star Trek: Resurgence:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*