Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2021: Ο πρώην επικεφαλής της BioWare θα παρουσιάσει το νέο online RPG του

*
Ο πρώην επικεφαλής των Mass Effect και Dragon Age, Aaryn Flynn, θα εκμεταλλευτεί τα The Game Awards 2021 για να παρουσιάσει το νέο του videogame που θα είναι ένα νέο online RPG. Πρόκειται για τον πρώτο τίτλο που παρουσιάζει ο Flynn και η ομάδα του μετά τη φυγή τους από την BioWare το 2018 και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι έχουν ετοιμάσει. Στοιχεία για το παιχνίδι δεν υπάρχουν, καθώς ο Flynn έχει μιλήσει μόλις μια φορά τα τελευταία χρόνια και αυτή το 2019 στο Game Informer, όπου και είχε πει απλά το είδος του τίτλου. Ο Flyyn ξεκίνησε στη BioWare ως tool programmer για το Baldur’s Gate 2 και έφτασε να είναι γενικός διευθυντής της ομάδας ανάπτυξης στα λανσαρίσματα των Mass Effect 3, Dragon Age: Inquisition και Mass Effect: Andromeda. Αποχώρησε από το γνωστό studio πριν την κυκλοφορία του Anthem το 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*