Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2021: Στις 10 Φεβρουαρίου 2022 η κυκλοφορία του CrossfireX (trailer)

Η Smilegate ανακοίνωσε ότι το CrossfireX θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One στις 10 Φεβρουαρίου 2022. Το CrossfireX είναι ένα free-to-play multiplayer first-person shooter με έντονη δράση, που προσφέρει μια σειρά από συναρπαστικά gameplay modes, μοναδικούς χαρακτήρες και εντυπωσιακά γραφικά. Οι παίκτες θα βρεθούν στο μέσο της σύγκρουσης ανάμεσα στις δυο πιο ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις του κόσμου, της Global Risk που απαρτίζεται από βετεράνους που χρησιμοποιούν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και της Black List στις τάξεις της οποίας βρίσκονται σκληροτράχηλοι μισθοφόροι εκπαιδευμένοι στον ανταρτοπόλεμο, η πολιτική των οποίων είναι η αποσταθεροποίηση καταπιεστικών καθεστώτων, στο όνομα της ελευθερίας.

Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*