Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Game Awards 2021: Στις 17 Μαρτίου 2022 η κυκλοφορία του Persona 4 Arena Ultimax για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC (trailer)

H Atlus κατά την διάρκεια των The Game Awards 2021 ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει το Persona 4 Arena Ultimax για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC (Steam) στις 17 Μαρτίου 2022. Η τιμή του έχει οριστεί στα €29,99. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για arcade στην Ιαπωνία το Νοέμβριο του 2013, ενώ λίγους μήνες μετά ακολούθησε το port για PlayStation 3 και Xbox 360. Σύμφωνα με την περιγραφή του παιχνιδιού στο Steam, το Persona 4 Arena Ultimax θα περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο που έχει κυκλοφορήσει προηγουμένως, θα έχει ένα αρκετά μεγάλο roster από playable characters όπως χαρακτήρες από το Persona 3 και τα "Shadow" versions. Τέλος, τα voice-overs είναι στα αγγλικά και ιαπωνικά, ενώ θα υπάρχουν αρκετά achievements και trading cards να αποκτήσετε στο Steam.

Δείτε παρακάτω το επίσημο trailer που προβλήθηκε κατά την διάρκεια των The Game Awards 2:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*