Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Part II | Αυτές είναι οι συλλεκτικές εκδόσεις

*
Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης για την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Last of Us: Part II, Sony και Naughty Dog έδωσαν στη δημοσιότητα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις συλλεκτικές εκδόσεις του παιχνιδιού. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει λοιπόν στην Standard Edition, στην Special Edition, στην Digital Deluxe Edition και στην Collector’s Edition. Ξεκινώντας από την Collector’s Edition, θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, ένα αγαλματίδιο της Ellie 12’’, μία life-sized replica του bracelet της Ellie, ένα custom Steelbook case, ένα mini art book 48 σελίδων από την Dark Horse, ένα σετ έξι pins, μια λιθογραφία και ένα σετ από πέντε στίκερς. Σε επίπεδο ψηφιακού περιεχομένου, θα προσφέρει ακόμη ένα PS4 Dynamic Theme, ένα σετ 6 PSN avatars, το ψηφιακό soundtrack και μια ψηφιακή έκδοση του mini art book.

Πότε ξεκινούν οι προ-παραγγελίες του The Last of Us: Part 2 στην Ελλάδα;




H Special Edition θα περιλαμβάνει το custom Steelbook case και όλο το ψηφιακό περιεχόμενο της Collector’s Edition.



Όσοι πάρουν την Digital Deluxe Edition θα αποκτήσουν όλο αυτό το έξτρα περιεχόμενο, καθώς και μια ψηφιακή κόπια της Standard Edition.



Στο αμερικανικό PlayStation Blog σημειώνεται και η Ellie Edition, η οποία περιλαμβάει ένα σακίδιο πλάτης, ένα patch, ένα 7'' βινύλιο και το περιεχόμενο της Collector's Edition. Η απουσία αναφοράς της από το ευρωπαϊκό PlayStation Blog μας αφήνει να καταλάβουμε πως δεν θα εμφανιστεί στα μέρη μας.



Αν κάνετε προ-παραγγελία κάποια από τις παραπάνω εκδόσεις, θα αποκτήσετε αυτόματα ένα The Last of Us: Part II PSN avatar με το tattoo της Ellie, καθώς και ένα Ammo Capacity Upgrade που αναβαθμίζει το πιστόλι της ηρωίδας, και το Crafting Training Manual που φανερώνει άμεσα συνταγές για crafting και αναβαθμίσεις.

Σημειώνεται, τέλος, πως το παιχνίδι θα περιλαμβάνεται σε 2 Blu-ray discs.

Μάθετε τα πάντα για το The Last of Us: Part II.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Naughty Dog

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*