Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Outlast Trials: Ανακοινώθηκε το νέο μέρος της γνωστής σειράς horror games

*
Η Red Barrels Games ανακοίνωσε το The Outlast Trials, την επόμενη προσθήκη στη σειρά survival horror Outlast. Για την ώρα δεν ξέρουμε ούτε το πότε, ούτε και σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει.

“Με καμάρι αποκαλύπτουμε τον τίτλο και δημοσιεύουμε την πρώτη εικόνα", δήλωσε ο συνιδρυτής της Red Barrels David Chateauneuf. "Η ομάδα μας εργάζεται σκληρά προκειμένου να προσφέρει στους fans μια τρομακτική εμπειρία που θα φέρει το φόβο και την αγωνία σε εκατομμύρια παίκτες, είτε παίζουν μόνοι, είτε με φίλους τους. Έχουμε πλέον αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε. Ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε σε νέο περιεχόμενο, ποικιλία και τρόμο", συμπλήρωσε ο Chateauneuf.


Σύμφωνα με την περιγραφή που παρέχεται, το νέο survival horror game δεν αποτελεί direct sequel των προηγούμενων παιχνιδιών Outlast. Τα γεγονότα θα διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια της εποχής του Ψυχρού Πολέμου. Η ανάπτυξη του The Outlast Trials βρίσκεται σε αρχικά στάδια και σύντομα αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*