Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Pegasus Dream Tour: Σε ένα μήνα η κυκλοφορία του παιχνιδιού για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες (trailer)

*
Το πρώτο videogame που συνδέεται άμεσα με τους Παραολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα φέρει την υπογραφή του Hajime Tabata (Final Fantasy XV director) θα κυκλοφορήσει τον άλλο μήνα. Συγκεκριμένα, το The Pegasus Dream Tour αναμένεται στις 24 Ιουνίου και θα ανήκει στην κατηγορία των mobile RPGs. Ανακοινώθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια, ωστόσο με τις αλλαγές που έφερε ο COVID-19, πήγε κι αυτό πιο πίσω. Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως ένα avatar RPG στην Pegasus City, όπου ο παίκτης μπορεί να δημιουργήσει avatar με φωτογραφία του και να συμμετάσχει σε διάφορα σχετικά αγωνίσματα. Στο trailer βλέπουμε μικρές δόσεις δράσης και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρουν που μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά. Το παιχνίδι θα διατεθεί δωρεάν για κατόχους συσκευών με λειτουργικό iOS και Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*