Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Secret: Ken και Roberta Williams (Sierra On-Line) ετοιμάζουν νέο game μετά από 20 χρόνια!

*
Μπορεί να έχουμε να δούμε παιχνίδι τους πάνω από 20 χρόνια, αλλά οι Ken και Roberta Williams ετοιμάζονται να επιστρέψουν δυναμικά. Τα μυαλά πίσω από την Sierra On-Line συνεργάζονται με τον 3D artist Marcus Maximus Mera για ένα παιχνίδι που αυτή τη στιγμή έχει κωδική ονομασία “The Secret” και αναφέρει κάποια τυπικά στοιχεία σε ένα ειδικό site που έχει ετοιμαστεί. Αν οι δημιουργοί παραμείνουν πιστοί σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα από τον καθένα, θα πρέπει να περιμένουμε μια νέα περιπέτεια με έμφαση στο σενάριο και τους χαρακτήρες, αλλά με μια σύγχρονη απεικόνιση. Στο site αναφέρεται πως η εμπλοκή των Ken και Roberta είναι μικρή προς το παρόν και πως θα ασχοληθούν περισσότερο όσο πλησιάζει η κυκλοφορία. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Roberta Williams θεωρείται η βασίλισσα των graphic adventures, έχοντας χαρίσει στην αγορά τίτλους όπως τα King’s Quest και Phantasmagoria στην αγορά. Το The Secret αναπτύσσεται εδώ και 6 μήνες και το beta testing θα ξεκινήσει τον Αύγουστο. Στόχος είναι η κυκλοφορία του τον Νοέμβριο, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι 100% σίγουρο. Μέχρι τότε, δείτε ένα video που ανέβασαν στο site για το project.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*