Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Sinking City: Η Frogwares «κατέβασε» το παιχνίδι από το Steam, η Nacon απαντά

*
Νέο επεισόδιο στο σίριαλ για το The Sinking City και τη διαμάχη ανάμεσα σε Frogwares και Nacon. Μετά από μια σειρά σχετικών ενεργειών, η ομάδα ανάπτυξης κατάφερε να αφαιρεθεί το game από τις λίστες του Steam, ωστόσο η Nacon δεν έμεινε με δεμένα τα χέρια. Η εκδότρια εταιρεία σημειώνει σε νέα τοποθέτησή της πως «η Frogwares δημοσίευσε την 1η Μαρτίου ένα άρθρο που μας κατηγορούσε ότι πείραξε την έκδοση του τίτλου και επιθυμούμε να αποκαταστήσει τα όσα είπε για αυτές τις ανυπόστατες κατηγορίες. Η Nacon είναι βάσει συμφωνίας ο μοναδικός διανομέας του The Sinking City στο Steam. Η εταιρεία μας έχει συνεισφέρει στην ανάπτυξη και την αποπληρωμή όλων των δικαιωμάτων στην Frogwares, ύψους 8.9 εκ. ευρώ μέχρι και σήμερα, κάνοντας μια συνολική επένδυση που ξεπερνάει τα 10 εκ. ευρώ μέχρι σήμερα. Η Frogwares κινείται κακόπιστα και δεν έχει κανένα λόγο να μην επιτρέπει το παιχνίδι να κυκλοφορήσει από την Nacon στο Steam. Στο παρελθόν, η Frogwares έχει ισχυριστεί ψευδώς ότι δεν πληρώθηκε για να προσφέρει το παιχνίδι στο Steam και ως εκ τούτου κινήθηκε προς τον τερματισμό της σχετικής συμφωνίας και μάλιστα το αρμόδιο εφετείο στο Παρίσι μάς δικαίωσε. Ακολουθώντας την σχετική απόφαση, η Nacon έχει ζητήσει πολλάκις από την Frogwares να κάνει το παιχνίδι διαθέσιμο στο Steam, ενώ η αντίδικος προσπάθησε -χωρίς να έχουμε γνώση- να πουλήσει τον τίτλο στην πλατφόρμα χωρίς να μας αναφέρει στη θέση του εκδότη. Αυτό και μόνο αποδεικνύει πως τεχνικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να κυκλοφορήσει ο τίτλος στο Steam». Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την ανακοίνωση της Nacon εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*