Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Sinking City: Ο developer του τίτλου καλεί τους gamers να μην το αγοράσουν από το Steam

*
Η Frogwars, ομάδα πίσω από το The Sinking City, έκανε ένα μυστηριώδες tweet καλώντας τους fans να μην αγοράσουν τον τίτλο της από το Steam. Γιατί όμως; Η εταιρεία σημειώνει πως η έκδοση του παιχνιδιού που βρίσκεται στην πλατφόρμα της Valve δεν είναι δική της, αλλά επιμελήθηκε από συνεργάτη της Nacon και ανέβηκε (προφανώς) χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του δημιουργού. Το παιχνίδι -υπενθυμίζεται πως- έχει αποσυρθεί από τον Αύγουστο του 2020 λόγω μιας κόντρας ανάμεσα σε Frogwares και Nacon (πρώην Big Ben Interactive) που έχει φέρει στο προσκήνιο μια οικονομική διαφορά της τάξης του 1 εκ. ευρώ. Η Frogwares είναι πλέον developer και publisher της έκδοσης για το PS5, ωστόσο για το PS4 υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση, καθώς εμφανίζεται με διαφορετικό publisher και developer. Αναμένουμε περισσότερα για το θέμα στο επόμενο διάστημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*