Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Theme song trailer για το Final Fantasy 7 Remake

Η Square Enix δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Final Fantasy 7 Remake. Αυτή τη φορά αποκαλύπτεται το theme song του παιχνιδιού, και ταυτόχρονα παρουσιάζονται πολλές από τις σημαντικές στιγμές που έζησαν όσοι ασχολήθηκαν με τον τίτλο στο PS1.

Αρχικά εμφανίζονται ο Cloud και η Tifa σε παιδική ηλικία, με τον Cloud να λέει πως όνειρό του είναι να πάει στη Midgard για να γίνει Solider όπως ο Sephiroth. Στη συνέχεια, ο Cloud είναι παρέα με τους Barret, Tifa και Aerith και βιώνουν ένα όραμα όπου φαίνεται πως πρωταγωνιστεί ο Sephiroth και μάλλον προκλήθηκε λόγω της εγγύτητας του Cloud με τους Mako reactors. Ακολουθούν μερικές ακόμα σκηνές τις οποίες σας αφήνουμε να αποκαλύψετε μόνοι σας παρακολουθώντας το σχετικό video.


To theme song του Final Fantasy 7 Remake ονομάζεται Hollow. Συνθέτης είναι ο Nobuo Uematsu, τους στίχους έχει γράψει ο σεναριογράφος και τραγουδάει ο Yosh.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Το Final Fantasy VII δεν το τίμησα στην εποχή του.
      Τώρα, το trailer που είδα τώρα με έπεισε πως το Final Fantasy VII Remake θα είναι αντάξιο της κληρονομιάς που έχει και είναι πιστεύω πως αξίζει να το αγοράσω όταν με το καλό κυκλοφορήσει.

    • Nintendotaliban
    • Το ο,τι να 'ναι montage ή η απουσια του, ειναι καλλιτεχνικη αποψη για την SE;Τεσπα τουλαχιστον με εχει ψησει το gameplay του,ελπιζω να ναι διασκεδαστικο

*