Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

TiMi: Το studio του Call of Duty Mobile ετοιμάζει νέο AAA live service shooter στο Seattle

*
Η TiMi, η ομάδα του Call of Duty Mobile, ανακοίνωσε ένα νέο studio στο Seattle με επικεφαλής τον Scott Warner του Halo 4 και με στόχο την ανάπτυξη ενός νέου AAA live service shooter. To παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε διάφορα formats και η νέα ομάδα έχει ήδη 25 άτομα προσωπικό. Πέραν του Scott Warner (που μπήκε στην ΤιΜι στη θέση του design and studio director τον περσινό Μάιο), θα είναι στην ομάδα και ο Rosi Zagorcheva που έχει μακρά πορεία στην ΕΑ και τη σειρά Battlefield, καθώς εργάστηκε για καιρό στην DICE LA. Στην παρούσα φάση η TiMi προσλαμβάνει σε θέσεις art, design, engineering και production για τα δύο γραφεία της (σε Seattle και Los Angeles). Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 και έχει καταφέρει να γίνει γνωστή για τη δουλειά της στο Call of Duty Mobile, το οποίο έχει πετύχει πάνω από 500 εκ. downloads από τον Νοέμβριο του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*