Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tim Sweeney: To PS5 θα καθοδηγήσει την αρχιτεκτονική των μελλοντικών PCs

*
Ο CEO της Epic Games, Tim Sweeney δήλωσε ότι οι κονσόλες επόμενης γενιάς θα φέρουν ριζικές αλλαγές στην ανάπτυξη παιχνιδιών. Μάλιστα χαρακτήρισε το PlayStation 5 ως μία άκρως ισορροπημένη συσκευή.

Ο Sweeney εστίασε ιδιαίτερα στο M.2 SSD με το οποίο θα είναι εφοδιασμένο η κονσόλα της Sony, λέγοντας ότι η αρχιτεκτονική του PlayStation 5 στον τομέα των μέσων αποθήκευσης είναι κάτι που δεν βρίσκει κανείς στα σύγχρονα PC, όσα χρήματα και αν ξοδέψει. Προχωρώντας ακόμα παρακάτω, ο Sweeney τόνισε ότι η τεχνολογία της Sony θα καθοδηγήσει την κατασκευή των μελλοντικών PCs.


Με το M.2 SSD όχι μόνο τα παιχνίδια θα φορτώνουν ταχύτατα αλλά και οι developers θα έχουν σχεδόν άμεση πρόσβαση σε τεράστιο όγκο δεδομένων. Το αποτέλεσμα είναι παιχνίδια με αχανείς χάρτες, που θα φορτώνουν πιο γρήγορα από ποτέ και αυτό προφανώς θα αλλάξει τον τρόπο προσέγγισης του level design.

Όχι πως δεν μπορεί κάποιος να προσθέσει στο PC του ένα αντίστοιχο M.2 drive, απλά όπως λέει και ο CEO της Epic Games είναι ο τρόπος που έχει δημιουργήσει η Sony το όλο σύστημα, που το κάνουν εντυπωσιακό και πρωτοποριακό. Επιπλέον η συνεργασία ανάμεσα σε Sony και Epic για την ανάπτυξη της Unreal Engine 5 και του PlayStation 5 ήταν πολύ στενή. Τα πρώτα αποτελέσματα αντικατοπτρίζονται με τον καλύτερο τρόπο στο tech demo που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Summer Game Fest.



Τέλος, ο Sweeney δεν αμφισβητεί το ότι η Microsoft μπορεί να επιτύχει ανάλογα αποτελέσματα με το Xbox Series X, όμως η συνεργασία με την Sony είναι πολύ πιο στενή, οπότε δεν μπορεί να μιλήσει με απόλυτη βεβαιότητα σχετικά με το επόμενο σύστημα της εταιρείας του Redmond. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*