Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

TimeSplitters Rewind: Προβλήματα λόγω CryEngine

*
Σίγουρα θυμάστε την ανακοίνωση του TimeSplitters Rewind στις αρχές του έτους, το οποίο ήλπιζε να φέρει περιεχόμενο από όλα τα TimeSplitters σε ένα μόνο τίτλο. Φαίνεται όμως πως η ανάπτυξη δεν πηγαίνει ιδιαίτερα καλά, μιας και η CryEngine που χρησιμοποιείται καταλήγει να δυσκολεύει την ομάδα ανάπτυξης, η οποία περιμένει το επόμενο update αυτής και τις βελτιώσεις που θα έρθουν μέσω αυτού για να μπορέσουν να συνεχίσουν. Όμως το update θα έπρεπε να έχει εμφανιστεί εδώ και τέσσερις μήνες και η καθυστέρηση συνεχίζεται. Για αυτό το λόγο έχουν ήδη γίνει τα πρώτα πειράματα για μετάβαση σε Unreal Engine 4 εφόσον χρειαστεί, αλλά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, εκτός από την ίδια την καθυστέρηση, δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το IP του TimeSplitters. Οπότε μιλάμε για μετονομασία, αλλαγή πολλών assets κ.λπ. Σίγουρα κάτι που όλοι θέλουν να αποφύγουν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*