Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Timed exclusive στο PlayStation 4 το Lost Soul Aside

Έπειτα από καιρό και αφού πρώτα μας είχε εντυπωσιάσει με ένα trailer για το Lost Soul Aside, o developer Yang Bing έσπασε τελικά τη σιωπή του. Συγκεκριμένα, μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter ανακοίνωσε ότι η Sony Interactive Entertainment του παρέχει βοήθεια στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και ότι θα συνεχίσει τη δουλειά του με τη βοήθεια άλλων developers. Ως αποτέλεσμα, το Lost Soul Aside θα είναι timed exclusive στο PlayStation 4 και για την ώρα, ο στόχος είναι να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • abaddon77
    • Εξαιρετικά νέα, περίμενα πώς και πώς να ακούσω νέα γι'αυτή την - κατά πως φαίνεται - παιχνιδάρα. Ελπίζω μόνο η Sony απλά να βοηθήσει και να μην χαλάσει την συνταγή του παιχνιδιού με παρεμβάσεις.

*