Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To τελευταίο τρίμηνο του 2022 θα κυκλοφορήσει το Little Devil Inside (video)

*
Η κυκλοφορία του Little Devil Inside δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί πριν το τέλος του 2022. Αυτό επιβεβαιώνεται μέσω ενός clip που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του PlayStation στο Instagram, οπότε αν είστε από εκείνους που έχετε αγωνία πότε θα το πιάσετε στα χέρια σας, καλό θα είναι να οπλιστείτε με αρκετή υπομονή.

Με βάση τα όσα έχουμε δει ως τώρα, ο κόσμος του δείχνει πολύ όμορφος, πολύχρωμος και με ξεχωριστό art style. Οι παίκτες θα εξερευνήσουν τον ανοιχτό του κόσμο έχοντας να αντιμετωπίσουν διαφορετικές καταστάσεις ανάλογα με το που βρίσκονται. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να έχουν να κάνουν με πρόβατα που εμποδίζουν τη διάβαση, ή με συμμορίες που τους στήνουν ενέδρα. Επίσης θα υπάρχουν συγκεκριμένα quests που θα μπορούν να αναλάβουν, ενώ, μεταξύ άλλων, θα μπορούν και να μαγειρέψουν.


Το Little Devil Inside θα κυκλοφορήσει αρχικά για PC, PlayStation 5 και PlayStation 4, ενώ αργότερα θα γίνει διαθέσιμο και για Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One.
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PlayStation (@playstation)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*