Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Assassin’s Creed Infinity δεν θα είναι free-to-play game

*
Το Assassin’s Creed Infinity είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα της Ubisoft και η γαλλική εταιρεία τοποθετήθηκε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα είναι ένα free-to-play game. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και CEO της Ubisoft, Yves Guillemot, ρωτήθηκε για το ζήτημα και ανέφερε πως «δεν θα είναι ένα free-to-play game και θα έχει αρκετά στοιχεία εξιστόρησης μέσα. Στόχος μας είναι να είναι καινοτόμο και να φέρει στους παίκτες όλα όσα έχουν απολαύσει στα Assassin’s Creed, από το πρώτο παιχνίδι μέχρι σήμερα. Θα είναι ένα τεράστιο project», ενώ ο chief financial officer Frederick Duguet τόνισε πως «είναι ακόμη στα αρχικά στάδια ανάπτυξής του». Το Assassin’s Creed Infinity αναπτύσσεται από τις Ubisoft Quebec και Ubisoft Montreal και θα είναι ένα massive online game με ταξίδια σε διάφορες ιστορικές περιόδους, ενώ θα υποστηρίζεται στη λογική του live service.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*