Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Awesome Games Done Quick συγκεντρώνει 3,1 εκατομμύρια δολάρια για τον Prevent Cancer Foundation

*
Το κανάλι Awesome Games Done Quick, φημισμένο για τα διασκεδαστικά speedruns γνωστών παιχνιδιών, πραγματοποίησε για ακόμα μία φορά τον ετήσιο μαραθώνιο speedrun του, μόνο που αυτή τη φορά κατάφερε κάτι εντελώς μοναδικό. Το AGDQ συγκέντρωσε με το πέρας του μαραθωνίου 3,1 εκατομμύρια δολάρια για τον οργανισμό Prevent Cancer Foundation, θέτοντας νέο ρεκόρ και αποδεικνύοντας ξανά πως ο τομέας των βιντεοπαιχνιδιών και της ψυχαγωγίας μπορεί να συνεισφέρει έμπρακτα στην ευρύτερη κοινωνία.

Στον φετινό μαραθώνιο, το AGDQ έφερε εις πέρας τα speedruns των Control, Devil May Cry 5, Sekiro και The Legend of Zelda Awakening 2019 Remake, τα οποία ξεχώρισαν μέσα στο 2019. Παρόλα αυτά, δεν έλειψαν ακόμα και πιο κλασικά παιχνίδια, όπως οι NES εκδόσεις των Mega Man, Donkey Kong Country 3 και Sonic 3 & Knuckles.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*