Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Baldur's Gate 3 δεν θα κυκλοφορήσει το 2021

*
To Baldur's Gate 3 δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Αυτό επιβεβαίωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο επικεφαλής της Larian, Swen Vincke που σημείωσε ότι στόχος είναι το λανσάρισμα να πραγματοποιηθεί το 2022. Το role-playing game που βασίζεται στο επιτραπέζιο Dungeons & Dragons έγινε διαθέσιμο σε έκδοση early access τον Οκτώβριο του October 2020 και το πρώτο update κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο.

"Παίρνει περισσότερο χρόνο από όσο περιμέναμε και στόχος είναι η κυκλοφορία του το 2022, όμως ούτε αυτό είναι βέβαιο. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και πρέπει να αφιερωθεί χρόνος για την ανάπτυξή του. Θα είμαστε πολύ χαρούμενοι αν καταφέρουμε να το λανσάρουμε το επόμενο έτος", είπε ο Vicke.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*