Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Battle.net μετονομάζεται επισήμως σε Blizzard App

*
To Battle.net ξεκίνησε την πορεία του πριν από 20 χρόνια, παράλληλα με την κυκλοφορία του αρχικού Diablo, ενώ άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες PC έπαιζαν έως τότε online games. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο η Blizzard είχε ανακοινώσει πως σκοπεύει να αλλάξει το όνομα της «υπηρεσίας» έτσι ώστε να είναι γνωστό σε όλους ανεξαιρέτως, fans και μη των παιχνιδιών της, ότι πρόκειται για ένα και το αυτό. Το desktop app της εταιρείας που επιτρέπει την πρόσβαση των παικτών στους τίτλους της -επισήμως- μετονομάζεται σε Blizzard App.



Μην ανησυχείτε, καθώς το μόνο που αλλάζει είναι η ονομασία, με το όλο περιεχόμενο να λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Τέλος, η διεύθυνση URL του Battle.net θα εξακολουθεί να λειτουργεί για λίγο καιρό ακόμα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*