Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Battlefield Mobile εμφανίστηκε στο Google Play store

*
Listing για το Battlefield Mobile εμφανίστηκε στο Google Play store. Ναι μεν δεν επιτρέπεται το download, όμως υπάρχουν πληροφορίες για το παιχνίδι και τα χαρακτηριστικά του. Οι παίκτες θα λάβουν μέρος σε μάχες μεγάλης κλίμακας, σε περιβάλλον όπου τα πάντα καταστρέφονται, έχοντας πρόσβαση σε μια ποικιλία από game modes και μοναδικούς χαρακτήρες.



Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα Assault, Support, Medic και Recon classes, στη συνέχεια να διαμορφώνουν το δικό τους loadout και να ρίχονονται στις μάχες μέσω game modes που περιλαμβάνουν multiplayer, objective και πολλα άλλα. Όσο περισσότερο παίζετε, τόσο θα περισσότερες ευκαιρίες θα υπάρχουν για αναβάθμιση των όπλων και των gadgets.



Κάθε ήρωας θα έχει τη δική του ιστορία και αποστολή.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*