Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Call of Duty 2019 θα έχει (ξανά) single player campaign

*
Η απόφαση της Activision να μην συμπεριλάβει single player campaign στο περσινό Call of Duty σχολιάστηκε (και) αρνητικά και έτσι η εταιρεία αποφάσισε να το επαναφέρει στο Call of Duty 2019. Όπως φαίνεται μάλιστα από τις πρώτες πληροφορίες, θα είναι πλήρως ανασχεδιασμένο, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα ενημέρωσε τους επενδυτές της εταιρείας ο Rob Kostich. Το στέλεχος της Activision σημείωσε πως το Call of Duty 2019 θα έχει ακόμη έναν τεράστιο και ανοιχτό multiplayer world, καθώς θα προσφέρει και δυνατότητες για co-op gameplay. Οι υποσχέσεις που δόθηκαν για το παιχνίδι είναι αρκετές, σημειώνοντας ακόμη πως θα φέρει μερικά από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά των τίτλων της σειράς που έχουν ξεχωρίσει με την πάροδο των ετών. Το Call of Duty 2019 αναπτύσσεται από την Infinity Ward και θα αποκαλυφθεί πλήρως στην περίοδο της E3 2019 και ίσως το δούμε και στην Microsoft Press Conference.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*