Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Call of Duty League συνεχίζει τα events με φυσική παρουσία από τον Ιούνιο

*
Ένα πρώτο βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα κάνει το Call of Duty League, αφού η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως οι αγώνες θα αρχίσουν να γίνονται ξανά από συγκεκριμένο χώρο για όλες τις ομάδες. Το πρώτο τουρνουά που θα επιστρέψει στην κανονική του μορφή είναι αυτό που θα γίνει στις 17-20 Ιουνίου, στο Άρλινγκτον του Τέξας. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως σε αυτή τη χρονική στιγμή δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε θεατές. Οι μόνοι που θα βρίσκονται στην ομάδα είναι οι ομάδες και μια μικρή ομάδα για το προσωπικό και όλοι θα ακολουθούν συγκεκριμένα πρωτόκολλα ασφαλείας. Η μετάδοση των αγώνων θα γίνεται κανονικά από όλες τις κλασικές διαδικτυακές πλατφόρμες και ελπίζουμε όλοι να δούμε σύντομα ξανά κόσμο στις κερκίδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*