Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Call of Duty: Mobile χάνει το Zombies Mode του σύντομα

*
Αν παίζετε Call of Duty: Mobile και ασχολείστε με το Zombies Mode, να ξέρετε πως σύντομα θα σταματήσετε να το απολαμβάνετε. Συγκεκριμένα, από τις 25 Μαρτίου και με την έλευση του νεότερου update για τον τίτλο, θα σταματήσει να υποστηρίζεται το χαρακτηριστικό και θα αφαιρεθεί από όλες τις εκδόσεις της παραγωγής. Η Activision σημειώνει από την πλευρά της πως αυτή είναι μια εξέλιξη που γνώριζαν εδώ και καιρό οι παίκτες και πως δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη σε κανέναν, αφού και το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν ιδιαίτερα καλό. Ωστόσο, ταυτόχρονα, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να δούμε ξανά στο άμεσο μέλλον το Zombies Mode στο game.  Πάντως, δεν θα δούμε τον δεύτερο χάρτη του Zombies Mode, τον Nacht Der Untoten, όπως ανακοινώθηκε επίσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*