Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Carrefour Γαλλίας ανέβασε τις τιμές του PS5 που ξεκινούν από €399

*
Το Carrefour Γαλλίας ανέβασε τις σχετικές προϊοντικές σελίδες του PS5 και τις σχετικές τιμές για τη νέα κονσόλα της Sony και τα περιφερειακά της. Όπως μαρτυρούν οι σχετικές αναρτήσεις, το PS5 Digital Edition θα πωλείται έναντι €399, ενώ το PS5 με το drive θα πωλείται έναντι €499. Στις τιμές που φαίνονται ακόμη έχουμε το νέο σετ ακουστικών της Sony στα €49,90, αλλά και τη βάση φόρτισης δύο χειριστηρίων DualSense στα €49,90 επίσης.



Μια άλλη φωτογραφία περιλαμβάνει και τις τιμές για το DualSense (€49,90), την HD Camera (€49,90) και το multimedia controller (€49,90).



Προς το παρόν, επίσημες τιμές δεν υπάρχουν από πλευράς Sony και οι πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα θα μάθουμε περισσότερα. Μέχρι τότε λοιπόν, όλες οι αναφορές αυτού του τύπου θα πρέπει να υπολογίζονται ως φήμες και μόνο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • raiden5
    • Οι κονσολες μπορει οντως να στοιχιζουν τοσο, αλλα τα 3D ακουστικα με την καμια δεν θα εχουν μονο 49,90.

    • T_K_L_L_LUIGI
    • Περίεργες τιμές...Το χειριστήριο του ps4 αυτή τη στιγμή το βρίσκει κανείς στα 60-70 ευρώ, πέραν βέβαια από το απλό που συνήθως βρίσκεται στα 50+, άρα αν θεωρήσουμε ότι το χειριστήριο του καινούργιου θα έχει περισσότερες καινοτομίες, το να το δούμε στα 50 ευρώ είναι αρκετά δύσκολο, όπως επίσης και με τα ακουστικά όπως ανέφερε και ο φίλο Raiden5. Για την βασική κονσόλα το να δούμε μια διαφορά στα 100 ευρώ για το drive μόνο μπορεί να είναι πιθανό, αλλά δεν πιστεύω ότι θα δούμε την κονσόλα στα 400, έστω και χωρίς το drive. Ίσως ανεβάζοντας κατά 50 ευρώ την κονσόλα και κανένα 20ρικο τα περιφερικά να έχουμε μια καλύτερη οπτική για το πόσο ίσως κοστίζουν όλα αυτά.

*