Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Contraband της Avalanche Studios θα εστιάζει σε μάχες με οχήματα

*
To 2021, η ομάδα ανάπτυξης της γνωστής σειράς παιχνιδιών Just Cause, ανακοίνωσε το νέο της ΙΡ με όνομα Contraband. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει από τα Xbox Game Studios αποκλειστικά για τα Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Θα λαμβάνει χώρα στην Bayan, το έτος 1970, ενώ ταυτόχρονα θα εστιάζει σε co-op.

Νέες πληροφορίες δημοσιεύθηκαν για τον επερχόμενο τίτλο, κατά τη διάρκεια ενός World of Gaming stream αυτή την εβδομάδα. Ο Jez Corden του Windows Central, δήλωσε πως το Contraband θα βασίζεται σε μάχες με διάφορα όχήματα. Θα προγραμματίζετε αποστολές και ληστείες και θα τις εκτελείτε, με κύριο εργαλείο το όχημά σας. Τα όπλα και το σύστημα μάχης εστιάζουν γενικά στο πως να απενεργοποιείτε τα οχήματα των αντιπάλων σας με διάφορους τρόπους, όπως να τους σκάτε τα λάστιχα. Η οπτική αυτή έχει σκοπό να απομακρύνει τους παίκτες απο τις “αιματηρές” καταλήξεις που υπάρχουν συνήθως στα παιχνίδια τέτοιου ύφους. Η ομάδα ανάπτυξης θέλει να δώσει βάρος στην τακτική. Η σκέψη να σκοτώσετε τους αντιπάλους σας, θα υπάρχει μόνο σαν αίσχατη λύση.


Όταν ανακοινώθηκε ο τίτλος, ο διευθυντής του Project, Omar Shakir, δήλωσε πως είναι το πιο φιλόδοξο και εντυπωσιακό παιχνίδι του στούντιο μέχρι σήμερα. Η Avalanche και η Microsoft ξεκίνησαν τις συζητήσεις για το Contraband 3 χρόνια νωρίτερα. Το παιχνίδι κατασκευάζεται με στόχο να χρησιμοποιήσει όλα τα πλεονεκτήματα των Xbox Series X και Xbox Series S.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*