Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To ESRB μαρτυρά physical έκδοση του Lumines Remastered

*
Μια νέα εμφάνιση του Lumines Remastered στο ESRB μαρτυρά την εμφάνιση του τίτλου για PS4 και Nintendo Switch σε physical έκδοση. Ο τίτλος εμφανίστηκε στις δύο πλατφόρμες σε ψηφιακή μορφή πριν από μερικούς μήνες και η λογική λέει ότι μετά από την εκ νέου εμφάνισή του στις σχετικές λίστες της υπηρεσίας, θα ακολουθήσει και ειδική έκδοση που θα πωλείται από τα καταστήματα λιανικής. Ο τίτλος έφερε μικρές βελτιώσεις στα του gameplay και υποστήριξη για HD rumble στο Nintendo Switch και 4Κ γραφικά στο PS4. Μάλιστα, για το σύστημα της Sony κυκλοφόρησε και ένα ειδικό bundle για περιορισμένο χρονικό διάστημα και προσέφερε πέραν του παιχνιδιού, πέντε avatars, ένα dynamic theme και ένα soundtrack sampler.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*