Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Euro 2020 update για το eFootball PES 2020 έρχεται στο Xbox Game Pass

*
H Microsoft ανακοίνωσε τις επόμενες προσθήκες στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass για PC και κονσόλες. Με αλφαβητική σειρά, το Bard’s Tale Remastered and Resnarkled (Console & PC) αναμένεται στις 18 Ιουνίου 2020. Μια εβδομάδα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 11 Ιουνίου θα αφιχθούν τα Battlefleet Gothic Armada 2 (PC), Battletech (PC), Dungeon of the Endless (Console & PC), Kingdom Hearts HD 1.5 & 2.5 ReMix (Console), Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue (Console) και No Man’s Sky (Console & PC). Επιπλέον, το Thronebreaker (Console) θα γίνει και επίσημα μέλος της υπηρεσίας από 18 Ιουνίου.

Ακόμα, στις 11 Ιουνίου αναμένονται το eFootball PES 2020 Euros DLC (Console), που προσθέτει στον τίτλο της KONAMI του Euro 2020 αλλά και το The Elder Scrolls Online: Morrowind.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*