Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Facebook αποκάλυψε το VR massive multiplayer κόσμο με τίτλο Horizon (video)

*
To Facebook ανακοίνωσε το δικό του εικονικό κόσμο με όνομα Horizon. Εκεί οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους παιχνίδια σε ένα sandbox περιβάλλον, να αλληλεπιδράσουν με φίλους, να παίξουν και να διασκεδάσουν. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει στις αρχές του 2020 σε μορφή closed beta και οι χρήστες θα μπορούν να σχεδιάσουν και τα δικά τους avatars. H μεταφορά από το ένα μέρος στο άλλο θα γίνεται μέσω portals που θα λέγονται Telepods και σε διάφορα σημεία θα επιτρέπεται ακόμη και η προβολή multimedia αρχείων ή η ταυτόχρονη συμμετοχή σε multiplayer games, όπως το Wing Strikers.

Για όποιον χάνεται, θα υπάρχουν εικονικοί ξεναγοί με την ονομασία Horizon Locals. Για να προετοιμαστεί κατάλληλα για το λανσάρισμα, το Facebook θα κλείσει στις 25 Οκτωβρίου τις τρέχουσες «VR εμπειρίες» που προσφέρουν τα Facebook Spaces και Oculus Rooms. Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*