Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Fall Guys: Ultimate Knockout κάνει ρεκόρ Γκίνες ως το PS Plus game με τα περισσότερα downloads

*
Το Fall Guys: Ultimate Knockout μπήκε στα βιβλία Γκίνες καταγράφοντας ρεκόρ ως το PS Plus game που κατέβηκε περισσότερο από κάθε άλλο. Ο λογαριασμός των Guinness World Records επιβεβαίωσε την είδηση, ενώ κάτι παρόμοιο έκανε και ο επίσημος λογαριασμός του τίτλου. Παρόλα αυτά, δεν καταγράφεται ακριβώς το ποιος είναι αυτός ο αριθμός για να πάρουμε μια καλύτερη εικόνα. Είναι εντυπωσιακό πάντως πως ένα τέτοιο παιχνίδι καταφέρνει να συγκεντρώσει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον από τους παίκτες και αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως και οι μικρότεροι developers μπορούν να πετύχουν στην αγορά πολλά πράγματα με μια έξυπνη ιδέα. Ο τίτλος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Season 5 και θα μπει στην επόμενη στις 16 Νοεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*