Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Feebas ελευθερώνεται στον κόσμο του Pokémon Go

*
Μπορεί το Pokémon Go να μην είναι το φαινόμενο που ήταν όταν πρωτοκυκλοφόρησε μέσα στο καλοκαίρι του 2016, υπάρχει όμως ένας πιστός πυρήνας οπαδών που ακόμα κυνηγά Pokémon σε δρόμους και πάρκα. Σε λίγες μέρες και για ελάχιστες ώρες οι επίδοξοι εκπαιδευτές θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν στην συλλογή τους το Feebas, ένα water-type Pokémon το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα Pokémon: Ruby και Pokémon: Sapphire. Το συγκεκριμένο Pokémon θα είναι το επίκεντρο του Research mode του παιχνιδιού, με τους παίκτες να πρέπει να βρεθούν σε κάποιο pokestop της περιοχής τους, να στρίψουν το αντίστοιχο σήμα στην οθόνη κι έτσι να δουν αν θα συναντήσουν το Feebas. Υπάρχει επίσης μια μικρή πιθανότητα να πιάσουν το πλάσμα σε μια διαφορετική, γυαλιστερή μορφή. Το συγκεκριμένο challenge θα είναι διαθέσιμο μόνο για τρεις ώρες, από 19 Ιανουαρίου ώρα 22:00μμ, έως 20 Ιανουαρίου και ώρα 01:00πμ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*